Pospsych

Medische informatie online

Een perfecte dagopvang voor dementie patiënten gevonden!

1 min gelezen
dagopvang dementie

Nadat mijn vader dingen begon te vergeten, merkte ik dat dit niet zo hoort. Wij zijn direct gaan zoeken naar een dagopvang dementie patiënten. Hierdoor kon hij alsnog zijn “ding” blijven doen en hoeven wij ons geen zorgen te maken dat het sneller achteruit zou gaan. Wanneer iemand met dementie een hobby of taak uitvoert, dan zul je merken dat dit ten goede gaat van de persoon zelf. Hij of zij zal stap voor stap dingen herkennen en hier krijg je de mooiste reacties uit!

dagopvang dementie

Online gezocht naar een geschikte locatie

Het is natuurlijk van belang dat mijn vader niet al te ver moest reizen. Hij heeft hier nooit van gehouden en dit is nou net het eerste wat hem niet vergaan is. Hierdoor ben ik samen met mijn vader op het internet gaan zoeken naar de dichtstbijzijnde plaats waar hij zijn hobby kan uitoefenen. Wij zijn al vrij snel terecht gekomen op de website van dagbesteding-dementie.nl. Ik merkte direct dat mijn vader intensief begon te lezen maar het eigenlijk niet helemaal begreep. Hierdoor heb ik besloten om samen met mijn vader erheen te rijden. Zo kon hij het met zijn eigen ogen ervaren. Hopelijk krijgt hij dan een beter inzicht dan wat hij nu heeft.