Pospsych

Medische informatie online

Speciaal tape bedrukken

2 min gelezen
maxilia-logo

tape-met-logo1Het bedrijf waar ik werk produceert luxe producten. Voor het bedrijf is het niet alleen belangrijk dat de producten van hoge kwaliteit zijn. De service van het bedrijf moet ook van hoge kwaliteit zijn. Eigenlijk worden alle producten via internet besteld en daarom moeten deze goed en mooi worden ingepakt. Voor een nieuwe product dat wij gaan verkopen moet nog het een en ander worden geregeld. Aan mij was de taak gegeven om op zoek te gaan naar een goed en mooie manier om het product in te pakken.

Gevonden

De doos in de goede formaten en kleur had ik al gevonden. Tape bedrukken leek mij een goed idee om de verpakking er mooi uit te laten zien. De doos zelf was helemaal blanco en daarom dacht ik dat als ik tape bedrukken zou doen dat het er wel goed en professioneel uit zou zien.pvc-tape-bedrukken-1

Op mijn werk werd positief gereageerd op het idee en daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat dit voor ons kon doen. Via het internet kwam ik terecht bij Maxilia.nl. Het bedrijf Maxilia is gespecialiseerd in het bedrukken van verschillende voorwerpen en producten.

Er waren verschillende soorten tape waaruit ik kon gaan kiezen. Toen ik de ideale tape had gevonden heb ik een offerte gemaakt. Bij de offerte zat een mooie sample en omdat de sample er zo goed uit zag hebben wij besloten om de bestelling te plaatsen.

De tape ziet er ontzettend goed en professioneel uit en deze gaan we daarom ook gebruiken voor de andere pakketjes!

 

Meer verhalen