Pospsych

Medische informatie online

Vind de juiste verlichting voor je klachten via acupunctuur in Hengelo

3 min gelezen

Als je een gebroken been hebt, dan is het duidelijk dat je naar het ziekenhuis moet, zodat je been in het gips kan. De oorzaak van je klachten is dan duidelijk, zodat je ook weet wat er moet gebeuren. Het is niet zo dat er een soort ambivalentie heerst betreffende de juiste koers die je dan moet varen. Je kunt niet alternatieve geneeswijzen gaan toepassen in de hoop dat die de botbreuk genezen. Er moet dan gewoon gips omheen of er moet geopereerd worden om de breuk bijvoorbeeld met metalen pennen weer te genezen. Maar lang niet alle klachten waar je als mens last van kunt hebben zijn zo eenduidig te verklaren en op te lossen. Als het 100% duidelijk is wat de oorzaak is en wat de bijbehorende oplossing is om de klachten weg te nemen, dan hoef je niet op zoek te gaan naar alternatieven. Maar de medische wetenschap is vaak ook een kwestie van gissen en het opstellen van hypothesen. Via een soort trial en error methodiek, gaan dokters en specialisten dan op zoek naar de oorzaak van de problemen. In de ziekenhuisserie House zag je heel mooi hoe een team van specialisten via het opstellen van hypotheses van mogelijke oorzaken allerlei aandoeningen kon wegstrepen. Ze hadden vaak een heel repertoire aan testen die ze meteen deden om alle ‘ususal suspects’ uit te sluiten, zodat ze daarna op zoek konden gaan naar de oorzaak. Hoewel de serie natuurlijk een overdreven weergave is van de werkelijkheid, laat de serie wel mooi zien hoe dokters vaak te werk gaan. De duidelijkheid van een gebroken bot is er vaak niet. Veel klachten zijn dan ook niet makkelijk te duiden. Ook de medische wetenschap komt lang niet altijd tot sluitende conclusies. Het is dan ook goed om je horizon te verbreden en bijvoorbeeld ook gebruik te maken van acupunctuur in Hengelo. Veel klachten hebben niet een hele duidelijke oorzaak. Omdat het lichaam een holistisch geheel is waarbij allerlei factoren samenwerken en op elkaar in werken, is het vaak zo dat een kleine stoorzender in het lichaam consequenties kan hebben voor hele andere delen in het of buiten het lichaam. Ook de geest kan er last van krijgen als er inwendig iets niet goed zit. Je energiedistributie kan in de knel raken en acupunctuur in Hengelo kan dat oplossen. Als je bijvoorbeeld een knelpunt hebt in je energieflow, dan kan dat leiden tot klachten als hoofdpijn of acne, maar ook slecht slapen of verteringsproblemen. Acupunctuur in Hengelo herstelt de flow van energie, zodat de klachten die eruit voortkwamen ook verdwijnen

Acupunctuur in Hengelo onderga je bij qizee

Mocht je graag acupunctuur in Hengelo willen ondergaan, dan kun je terecht bij qizee. Op de website van qizee.nl kun je meteen lezen waar je naar toe kunt gaan voor acupunctuur in Hengelo. Ook lees je op de site meer over de verschillende klachten waarbij acupunctuur in Hengelo uitkomst kan bieden. Denk aan klachten als: 

  • Oorklachten
  • Hernia
  • irritaties

Kijk voor meer informatie op de site

Mocht je meer willen weten over acupunctuur in Hengelo, dan kun je uiteraard altijd even een kijkje nemen op de website.