Pospsych

Medische informatie online

Bij Lintjeswinkel krijgt elk cadeau speciale betekenis

2 min gelezen

Bij linten denk je onwillekeurig aan adellijke dames die eeuwen geleden de tijd probeerden door te komen door van die linten fraaie strikken te maken. Of aan bejaarden die linten gebruiken als materiaal om te verwerken in bloemstukjes, op kaarten en in cadeautjes. Maar linten zijn bezig aan een flinke comeback. Lintjeswinkel is daar met een grote online webwinkel goed op ingesprongen. Het bedrijf maakt de meeste linten zelf en levert aan particulieren en bedrijven. Linten zijn in allerlei hoeveelheden verkrijgbaar. Ze worden voor particulieren per meter geleverd en aan bedrijven per rol. Het standaard assortiment bevat linten in enorm veel kleuren, materialen en in diverse breedtes.

Laat je verrassen op de site van lintjeswinkel

De meeste soorten linten die je bij Lintjeswinkel kunt kopen zijn satijnlint, grosgrain lint en organza. De webshop heeft daarnaast allerlei soorten band en kant te koop. Wie wat minder tijd heeft hoeft zelf niet aan het knutselen te gaan. Er is ook een grote collecte strikken en roosjes met lint als basismateriaal te koop. Ook die zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en designs. Op die manier kun je je cadeau op een professionele manier inpakken en geef je iemand een hele speciale verrassing. Linten worden gebruikt als aankleding van ruimtes bij speciale feesten, zoals een huwelijk, verjaardag of geboorte.

Maatwerk bij Lintjeswinkel

Voor zeer speciale gelegenheden kun je bij Lintjeswinkel linten, strikken en roosjes op maat laten maken. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Denk eens aan linten met een opdruk van het logo van je bedrijf, de naam van een jubilaris, strikken waarin de naam van een gehuwd stel is verwerkt, of roosjes in dezelfde vorm als de corsages bij een huwelijk. Voor speciale wensen in het ontwerp kun je altijd contact met Lintjeswinkel opnemen. De standaardproducten worden na bestelling voor 14:00 uur nog dezelfde dag verstuurd. Maatwerk duurt iets langer.

Meer verhalen