Pospsych

Medische informatie online

Controle op het kunstgebit

2 min gelezen

Controle op het kunstgebit

Mijn oma en ik doen nog steeds veel dingen samen, ik ben ook echt dol op die vrouw. Zij heeft drie generaties vrouwen zien opgroeien, iets wat ik nog steeds erg bijzonder vind. Zij heeft mijn moeder grootgebracht maar ook mij en ze ziet nu al jaren de ontwikkelingen van mijn kleine meisje gaande en ze geniet van elke seconde. Ik ben deels bij haar opgegroeid, al was het alleen maar door het feit dat ik vaak bij haar aanschoof. We wonen weliswaar in Amsterdam maar dit was altijd nog het rustige deel van de stad, waarin we in een relatief groene omgeving leefden. Uit school liep ik dikwijls haar kant op aangezien haar huis op zo’n vijf minuten afstand van mijn ouderlijk huis stond. Ook nu ik zelf een eigen gezin gestart ben, ben ik nog in de buurt blijven wonen, want eens Noord altijd Noord. Zo over het IJ zit je toch lekker ver van al die drukte van de stad. Zo komt het dat ik ook heden ten dage mooi nog met haar mee kan naar afspraken of bezoeken die ze heeft, zoals onlangs voor haar kunstgebit. Mijn oma heeft sinds enkele tijd een kunstgebit en moest op voor controle gaan. We hebben besloten er na afloop maar gelijk een gezellige middag van te maken met thee en gebak, ook al is dat niet het meest logische waar je aan denkt nadat je voor een controle van je kunstgebit bent geweest. Gelukkig hebben wij ons nooit door dit soort dingen laten afschepen.