Pospsych

Medische informatie online

Gezocht naar haartransplantatie Amsterdam

2 min gelezen
kaal

Al een tijdje ben ik op zoek naar een goede kliniek voor haartransplantatie. De laatste tijd heb ik gemerkt dat ik een stuk kaler ben geworden en daar wordt ik niet gelukkig van. Mijn vriendin kwam met het idee, omdat ze zag dat ik mij er steeds slechter door ging voelen. Ze vertelde mij dat ze het helemaal niet erg vond, maar dat als ik er zo last van had dat ze het wel begreep.

Goede arts

eclinic-logoMijn vriendin heeft mij helpen zoeken naar een goede arts. Via het internet hebben wij gezocht naar  “haartransplantatie Amsterdam“. Al snel kwam mijn vriendin terecht op de website van eClinic. De kliniek Eclinic stond heel erg goed aangeschreven op verschillende sites. Sommigen noemde de kliniek “de beste haartransplantatie Amsterdam”

Omdat ik zo enthousiast was over deze kliniek heb ik gelijk gebeld voor een afspraak. Tijdens de afspraak zou er worden besproken wat mogelijk zou zijn. De afspraak zelf verliep heel goed, omdat de arts heel vriendelijk en meedenkend was.

artsDe arts heeft mij het advies gegeven om een bepaald aantal haren te transplanteren, zodat alles mooi zou aansluiten. Het fijne was dat de prijs van deze haartransplantatie ook nog eens voordelig was. Omdat de arts mooie voor en na fotos had laten zien heb ik besloten om de haartransplantatie te ondergaan.

Sinds de haartransplantatie zit ik een stuk beter in mijn vel. Mijn vriendin zegt ook dat ze een duidelijk verschil merkt. Gelukkig ben ik heel erg blij met het resultaat en alles is heel erg goed gegaan!

Meer verhalen