Pospsych

Medische informatie online

Laserontharing van Sensitif

2 min gelezen

6.jpeg_copy1_270x205at50-0Laserontharing van Sensitif

 

Ik koos voor laserontharing om haargroei tegen te gaan, op een pijnvrije manier. Laserontharing van sensitif ging als volgt te werk: met een laser worden de haren permanent weggehaald. Dit is een professionele ontharingsapparaat en heeft een soort van vacuüm technologie, de huid wordt door de laser gezogen waardoor de opperhuid wordt uitgerekt en het haarzakje wordt vernietigd, op een pijnloze en stress loze manier. Daarmee bedoel ik dat het ook niet teveel voor je huid oplevert, geen beschadigingen of zo iets. Ik heb altijd al last gehad van overbeharing en daar ook veel last van ervaren. Wat ik zelf altijd tegen ging om te scheren, maar daar kon het alleen maar erger van worden. Op een gegeven moment begon ik met het scheren van mijn armen, waardoor er alleen maar meer haar terug kwam. Toen was ik echt het einde raad, ik zat niet lekker in mijn vel en wilde dit tegen gaan, het ging echt voornamelijk over hoe ik dacht over mijzelf. Anderen merkte het niet echt op, althans ik had er niet echt last van. Maar goed, toen kwam ik bij sensitif terecht en besloot ik met laserontharing te beginnen, een van de betere keuzes geweest. Na vijf behandelingen was alles weg, ze zeiden dat het 80% tot 100% verminderd, en bij mij was het de volle 100%, ideaal dus. Ik wil het iedereen ook aanraden die er ook last van heeft, laserontharing is een pijnloze en goede manier om voorgoed van je overbeharing af te komen.

 

Meer verhalen