Pospsych

Medische informatie online

Noodtandarts Utrecht

2 min gelezen

Bent u met spoed op zoek naar een noodtandarts Utrecht? Bij Staalwijk Tandarts kunt u terecht. Jaarlijks een bezoek aan de tandarts brengen is goed voor de gezondheid van uw gebit. Het is mogelijk dat er zich plotseling problemen met uw gebit voordoen. Voorbeelden zijn een afgebroken tand of kies of een hevige pijn die u niet door middel van pijnstilling kunt onderdrukken is. Het zijn stuk voor stuk situaties die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten. Naast deze noodhulp bieden wij de volgende diensten: mondhygiëne, implantaten, wortelkanaalbehandelingen, kroon- en brugwerk, esthetische tandheelkunde en parodontitis. De gezondheid van uw gebit staan bij deze tandartspraktijk in Utrecht centraal.

Angst voor de tandarts

Of u nu een noodtandarts nodig heeft of op afspraak komt voor een controle, er zijn veel mensen die bang zijn voor de tandarts. Het kan ontstaan door vervelende ervaringen of als ouders bang zijn voor de tandarts en dit doorgeven.. Dit is erg vervelend en kan een reden zijn niet naar de tandarts te gaan, terwijl dit juist zeer belangrijk is! Tandartspraktijk Staalwijk is een erkend tandarts op het gebied van angst. Hier kunnen ze ervoor zorgen dat u minder pijn ervaart tijdens een behandeling zodat u bij een volgend bezoek niet meer bang hoeft te zijn.

Specialismen

Tandartspraktijk Staalwijk is gespecialiseerd in onderstaande behandelingen:

  • Algemene tandheelkunde
  • Endodontologie
  • Parodontologie
  • Implantologie

Een van de meest uitgevoerde behandelingen is toch wel de wortelkanaalbehandeling. De specialisten maken hierbij gebruik van hoogwaardige elektronische en digitale instrumenten. Heeft u last van uw tandvlees? Dit team helpt u dit oplossen en voorkomen.

Met spoed een afspraak maken?

Is het niet mogelijk te wachten met de gebitsklachten die u ervaart? Neem dan direct contact met Staalwijk Tandarts: uw noodtandarts in Utrecht. Zij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Bij een spoedgeval wordt u vaak door een andere tandarts dan uw eigen tandarts geholpen. De tandarts beperkt zich tot de noodzakelijke behandeling. Vervolgens kunt u wel weer bij uw eigen tandarts terecht voor een vervolgbehandeling. Voor een reguliere controle kunt u het contactformulier op de website invullen. Er wordt dan contact met u opgenomen. Het is ook mogelijk om tijdens de openingstijden binnen te wandelen en dan een afspraak te maken.