Pospsych

Medische informatie online

Particuliere ouderenzorg is een aanrader

1 min gelezen
zorg voor ouderen

Een goede vriendin van mij begon een tijdje geleden over haar ouders. Haar ouders zijn al best oud en hebben moeite met van alles en nog wat. Zij kan haar ouders zelf nauwelijks helpen want ze heeft het druk met werk en ze heeft ook nog eens twee kinderen.  Kortom om, ze heeft simpelweg geen tijd om dagelijks haar ouders te helpen. Ze vroeg aan mij of ik toevallig een oplossing wist. Heel toevallig wist ik iets. Ik dacht aan particuliere ouderenzorg, hierdoor hoeven haar ouders weinig tot niks te doen. Ik ben samen met haar gaan kijken voor een juiste zorginstelling die goede thuiszorg aanbied.

Blij met de goede zorg!

Wij kamen samen uit op de instelling zorg zonder grenzen. Een zorginstelling met goede recensies en beoordelingen. Wij hebben gekeken waar we allemaal uit konden kiezen en particuliere ouderenzorg leek ons het beste voor haar ouders. Met deze zorg kunnen de ouders van mijn vriendin langer thuis blijven wonen in hun vertrouwde omgeving. Dat kan zelfs 24 uur per dag! Na het overlegd te hebben heeft mijn vriendin het geregeld, het ging vrij makkelijk want zorg zonder grenzen regelt bijna alles. Ondertussen hebben haar ouders de thuiszorg al een paar dagen. Ze zijn hier meer dan tevreden mee en zijn heel dankbaar voor de hulp. Als jij ook iemand kent of zelf misschien wat nodig hebt, kijk dan even op de website zorgzondergrenzen.eu. Ik ben er overtuigd van dat zij de beste zorg aanbieden!

Meer verhalen