Pospsych

Medische informatie online

Poppers bestellen voor betere seks

1 min gelezen

Waarom drugs passen bij anale seks
Als jij anale seks pijnlijk vindt bij de penetratie zullen vrienden jou aanraden om poppers te bestellen. De reden waarom deze drugs zo gewild zijn is heel eenvoudig. De gladde spieren in jouw lichaam verslappen wat op het moment dat je poppers inhaleert. Aangezien jouw anus ook een gladde spier is, is het niet meer dan logisch dat penetratie een stuk minder gevoelig is na gebruik van poppers. Doordat het gevoel en de ontspanning slechts kortdurend werken is het gebruik van deze drug heel voor de hand liggend.

Een uitgesteld orgasme
Poppers hebben meer uitwerking dan alleen de ontspanning van spieren. Ook kan een orgasme worden uitgesteld door het gebruik van deze partydrugs waardoor je langer genot hebt samen met je bedpartner. Door samen een dergelijke popper te inhaleren kan je dus meer genieten van de anale seks. Je zou dan ook denken dat dit een drug is die alleen bij homomannen wordt gebruikt maar dit is niet waar.

Een sterker orgasme
Juist doordat je lichaam zich ontspant tijdens en na het gebruik van een popper zal een vrouw een sterker orgasme ervaren na het gebruik van deze drugs. Doordat de poppers in meerdere smaakvarianten verkrijgbaar zijn is het een drug die laagdrempelig is om te gebruiken. Het is dan ook een drug die gewild is bij zowel homo als hetero stellen.