Pospsych

Medische informatie online

Crematie in Arnhem

2 min gelezen
logo-estia

Afscheid nemen van iemand is een heel bijzonder en treurig moment in het leven. Het moment waarbij je stil bij staat waar het leven omdraait. Francine Oldenhuizing is een gediplomeerde uitvaartzorg. Zij doet crematie Arnhem, en in de kwetsbare periode verzorg ze graag de uitvaart voor jou. Als er moeilijke keuzes gemaakt moet worden helpt zij altijd met jou een goede beslissing te maken, je staat er namelijk nooit alleen voor. Door samen te denken in mogelijkheden creëer je samen een uitvaart. Openheid, integriteit en wederzijds vertrouwen is heel belangrijk, je wordt namelijk een hele periode door haar begeleid. Ze is een gezicht, een aanspreekpunt en laat haar jouw gids zijn in de dagen tot en met de uitvaart. Zodat jij de kans krijgt om op jouw manier afscheid te kunnen nemen. 

Openbaring locaties Arnhem

Een opbaring is vaak thuis, maar kan het niet in een bepaalde situatie niet kunnen kan er altijd gebruik gemaakt worden van een andere locatie zoals een sportkantine, molen of een uitvaartcentrum. Zo kan een een uitvaartverzorging gebruikt worden gemaakt voor de volgende uitvaartcentra: De monumentale boerderij van Uitvaartcentrum Moskowa, Dela Uitvaartcentrum Arnhem, Monuta Arnhem of Kramer uitvaartverzorging in Arnhem. Een uitvaart in Arnhem biedt heel veel mogelijkheden.

uitvaartverzorging

Wat te doen bij overlijden

  1. Is iemand thuis overleden, bel dan gelijk jouw huisarts. Indien dat iemand is overleden in het ziekenhuis of andere zorginstelling, dan wordt de arts door het verplegend personeel ingeschakeld. de arts stelt de overlijden vast en geeft een verklaring van overlijden.
  2. Neem de tijd. Als er een dierbare is overlijden neem de tijd en heb geen haast. Je denkt vast dat er gelijk van alles gebeuren moet worden. Wanneer een dierbare is overleden heb je geen redenen voor haast. Je hoeft niet perse direct te behandelen. Je kan nog gerust met je familie of vrienden er over praten of op hoogte te stellen
  3. Neem contact op met  Estia uitvaarten via 06-43877077