Pospsych

Medische informatie online

Dagbesteding ouderen Den Haag

1 min gelezen
thuiszorg Den Haag

thuiszorg Den Haag

Leuk voor ouderen

Een tijdje terug ben ik aangenomen bij dagbesteding ouderen Den Haag, dat is nu mijn nieuwe bijbaan! Omdat ik een vooropleiding in de zorg heb gedaan, kon ik hier gelijk terecht. Ik kwam erachter dat dagbesteding ouderen Den Haag nog niet zo bekend is, dus daarom vertel ik er graag meer over. Voor ouderen is het soms lastig onder de mensen te komen of contact met nieuwe mensen te maken. Dat zorgt er voor dat ouderen wel eens eenzaam kunnen worden. Bij de dagbesteding zorgen wij ervoor dat al die problemen opgelost worden. Wij brengen mensen samen en zorgen ervoor dat zij leuke dingen doen samen. Soms is er wel eens iemand die geen zin heeft om mee te doen of te praten, die mag er dan gewoon bij komen zitten. Om te kijken of om zijn of haar eigen ding te doen, zoals een boek te lezen. Verder doen wij veel leuke activiteiten die voor alle ouderen haalbaar zijn; zoals knutselen, bingo spelletjes, bordspelletjes of een verhalenkring. Iedereen heeft het daar erg naar zijn zin en ik hoop dat er nog veel meer ouderen bij ons komen! Het is nooit nodig je eenzaam te gaan voelen.