Pospsych

Medische informatie online

De drie beste specialisaties van TIM fysio in Rotterdam

1 min gelezen

TIM fysio kent vele specialisaties. Zo kun je er terecht voor gewrichtsklachten, manuele therapie en ook revalidatie na een operatie. In dit artikel worden drie specialisaties van deze fysio in Rotterdam voor je uitgelicht zodat jij weet dat je goed zit bij TIM fysiotherapie in Rotterdam.

Fysiotherapie bij TIM

Als je moeite hebt met bewegen of last hebt van pijn bij het bewegen kun je terecht bij TIM Rotterdam voor fysiotherapie. De therapeut stelt op basis van je klachten een geschikt behandelplan op zodat je zo snel mogelijk af bent van je klachten. Je hebt niet eens een verwijsbrief nodig van je huisarts.

Manuele therapie bij TIM

Voor gewrichten die niet goed meer kunnen bewegen of geblokkeerd zijn kun je manuele therapie laten doen om van je klachten af te komen. Gewrichten kunnen door de therapeut weer in beweging gebracht worden door snelle en korte bewegingen te maken met het gewricht. Je voelt al meteen na de behandeling het verschil met daarvoor. Zo ben je meteen van je klachten af. De therapeut kan je ook nog oefeningen meegeven om je gewricht soepel te kunnen houden.

Revalidatie na een operatie of ongeval

Na een operatie of een ongeval is bewegen soms erg moeilijk of pijnlijk. Je lichaam moet opnieuw getraind worden. De therapeuten bij TIM staan voor je klaar met kennis en ervaring om je hierbij te helpen.