Pospsych

Medische informatie online

Een pijnlijke achillespeesblessure

1 min gelezen

achillesEen tijd geleden had ik enorme last van een achillespeesblessure dat ongelooflijk veel pijn deed en ik maar geen oplossing wist, na een bezoek aan de dokter vonden we een goede oplossing waar weinig voor nodig was namelijk super fijne en handige inlegzooltjes die je elke dag in je schoenen kon leggen en waardoor de pijn dan afnam.In het begin had ik zo mijn twijfels hierover omdat het zo veel pijn deed en ik bang was dat het niet over zou gaan maar daar kwam na een paar weekjes al verandering in. De inlegzooltjes leken echt te helpen en ik stond versteld van het effect er van.orthachilles

 

Super oplossing

Een achillespeesblessure is natuurlijk heel pijnlijk en daarom was ik ook heel blij dat het met mate afnam dankzij de handige zooltjes die ik in mijn schoenen legde elke dag.Ik was super blij met deze oplossing want ik zag er al heel erg tegenop om het door medicatie of een operatie te moeten laten verhelpen maar gelukkig was dit niet nodig en kon ik elke week weer beter herstellen.Het is echt een super oplossing die ik anderen ook graag wil aanraden wanneer zij last hebben van klachten in de voeten of benen, de zooltjes werken super en voor je het weet heb je er binnen de kortste keren haast geen last meer van.Footlogics-Comfort-300x300