Pospsych

Medische informatie online

Geriatrie fysiotherapie voor mijn moeder

1 min gelezen
Geriatrie fysiotherapie

Sinds dat mijn moeder Geriatrie fysiotherapie heeft merk ik het verschil. Voorheen hoorde ik haar alleen maar klagen over last van de knieen en de rug. Geregeld zat zij dan ook bij de huisarts om een behandeling te ondergaan. Hier had ik het wel mee gehad omdat er geen geschikte oplossing uit kwam. Zodoende ben ik de afgelopen keer met haar mee geweest en heb ik het woord gedaan. Al vrij snel kwam eruit dat mijn moeder een geschikte fysio moest hebben die haar kon helpen.

Geriatrie fysiotherapie gevonden!

Ik heb de huisarts bespaard en ben zelf op het internet gaan zoeken naar een geschikte fysio. Al vrij snel kwam ik tot de conclusie dat mijn moeder Geriatrie fysiotherapie nodig had. Zo kon zij met behulp van deze persoon de spieren in beweging houden en dat is wel zo prettig. Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik verbaasd met wat ik online had gevonden. Zoveel keuze en bovendien is iedereen geschikte om te assisteren. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Hierhebikpijn.nl. Bij dit bedrijf vind je diverse praktijken waar jij je kunt aanmelden.

Geriatrie fysiotherapie

Uiteindelijk zag ik dat er bij mijn moeder een praktijk om de hoek zat. Die heb ik gecontacteerd en vervolgens kon mijn moeder er de volgende dag al terecht. Deze keer ben ik meegegaan zodat ik het ook met mijn eigen ogen kon bekijken. Gelukkig wisten zij precies waar de probleem aangepakt moest worden bij mijn moeder.