Pospsych

Medische informatie online

Het belang van navelstrengbloed opslaan

2 min gelezen
Onderzoeken

Stamceltherapie is een groeiend fenomeen welke steeds meer wordt toegepast en ook van uitermate belang is in de medische wereld. Stamcellen worden ook wel de bouwstenen van ons leven genoemd. Stamcellen zijn de meest bijzondere cellen in ons lichaam in die zin dat zij een aparte werking hebben dan alle andere cellen binnen ons lichaam. Stamcellen die worden gebruikt bij een medische behandeling voor bijvoorbeeld het hart nemen dan de celwerking over van de hartcellen die al aanwezig waren. Stamcellen cellen zijn cellen die de werking van andere cellen kunnen nabootsen. Dit maakt dat zij ook een nieuw en innovatieve behandelingsmethode bieden binnen de medische wereld.

navelstrengbloed opslaan

Stamcellen zijn te vinden in melktanden en gezonde verstandskiezen. Ook in navelstrengbloed kunnen er gezonde en veelbelovende stamcellen worden aangetroffen. Het is daarom dan ook een belangrijk punt om deze stamcellen te winnen en correct op te slaan. Ze zouden de donor erg veel kunnen helpen in de toekomst bij een bepaalde medische handeling. Maar om op dat punt uit te komen zal men eerst de ernst van het winnen van stamcellen moeten inzien. BioEden helpt hierbij. Eenieder staat vrij om geheel gratis informatie op te vragen bij BioEden over de werking en opslag van stamcellen.

Het gebruik van stamcellen bij medische behandelingen

Stamcel

Navelstrengbloed opslaan kan een goede uitkomst bieden voor de behandeling in bijvoorbeeld leukemie en andere kankersoorten. Navelstrengbloed opslaan en het winnen van stamcellen uit melktanden heeft er wereldwijd voor gezorgd dat beschadigde organen zichzelf konden herstellen. Ook bij het behandelen van brandwonden worden stamcellen gebruikt. Ook voor hart- en vaatziekten kunnen stamcellen goed gebruikt worden. Stamcellen die gewonnen worden uit het door u opgestuurde afnamekit worden dan op medische wijze opgeslagen. Heeft u echter na verloop van tijd de stamcellen voor medische behandeling nodig, dan krijgt u de stamcellen zonder bijkomende kosten terug.

Vraag daarom vandaag nog een afnamekit aan voor de juiste verwerking en opslag van uw stamcellen bij BioEden.