Pospsych

Medische informatie online

Het probleem bij paragnosten aangekaart

2 min gelezen

Anita_bewerktHet probleem bij paragnosten aangekaart

Er spookte al de hele tijd een vraag rond in mijn hoofd waar ik maar geen antwoord op wist te formuleren, maar het knaagde aan me, deze kwestie. Ik had het er met een vriendin van me over en die opperde dat ik mijn heil misschien eens moest zoeken in paragnosten, maar voor mij was die drempel veel te hoog. Persoonlijk snapte ik niet direct waarom ze daar nou mee kwam, maar ze vertelde me dat toen wij elkaar nog niet kenden ze een tijd niet lekker in haar vel gezeten had en ze allerlei therapieën had uitgeprobeerd maar het haar pas hielp toen haar op haar beurt ook weer door een vriend was aangeraden eens op zoek te gaan naar paragnosten en dan op intuïtie aan te voelen wie of wat er bij haar paste. Zij vond het advies, net als ik, op dat moment nog wat te vroeg, maar het bleef wel rond malen in haar hoofd en ze besloot toch eens op onderzoek uit te gaan – met een hele positieve ervaring tot resultaat. Precies hetzelfde overkwam mij, want het bleef maar rondzoemen in mijn hoofd en ik ben toch maar eens het internet op gegaan, iets wat ik nog als relatief veilig beschouwde in deze mij onbekende wereld. Ik kwam terecht op de site van de Astro Club waar ik een heel arsenaal aan paragnosten vond en ik bij een de klik trof die ik zocht. Hij wist me in de eerste minuut al precies te vertellen waar het probleem zat en in elke sessie kwamen we steeds dichterbij het daadwerkelijke probleem.

Meer verhalen