Pospsych

Medische informatie online

Kracht ontlenen aan het boeddha beeldje

2 min gelezen

spirituele-kadowinkel-fairia-logoKracht ontlenen aan het boeddha beeldje

 

Ik hoorde ooit dat je een boeddha beeldje nooit voor jezelf mag kopen en dat heb ik dus ook maar nooit gedaan. Toch is het zo gebeurd, misschien door de kringen waar ik in verkeer, dat ik mijn leven bij elkaar toch een heel aantal van die beeldjes heb weten te verzamelen. Ik heb ze vaak gekregen van vrienden die me geluk of voorspoed wensten in het leven en het heeft me altijd ontroerd als ik er eentje kreeg, ik vind het fantastisch om zoiets dat speciaal voor jou uitgezocht is en waar mensen echt een betekenis mee zenden, te kunnen ontvangen. Mijn moeder is binnenkort jarig en zij heeft het het afgelopen jaar niet erg gemakkelijk gehad, ik ben dus van plan haar ook een boeddha beeldje cadeau te doen, dat heeft ze wel verdiend. De man met wie ze het al jaren leuk had heeft er toch voor gekozen zijn leven verder in z’n eentje te spenderen – en nu is mijn moeder ook genoodzaakt dat te doen dus, iets waar zij zelf nooit voor zou hebben gekozen, want ze was stapel op deze man. Ook kreeg ze het afgelopen jaar te horen dat het contract dat ze al jaren heeft, in een baan die haar echt op het lijf geschreven is, binnenkort niet verlengd zal worden. Je kunt het allemaal negatief zien, maar ik op mijn beurt denk dat dit soort veranderingen ook wel weer goed is, aangezien het leven dan toch ook weer een nieuwe, onverwachte wending neemt, en wie weet wat er dan op je pad komt! Een boeddha beeldje kan een mooie begeleider zijn, kan ze er af en toe naar kijken en het in haar hart voelen.

 

Meer verhalen