Pospsych

Medische informatie online

Kennis maken met hypnose Brabant?

2 min gelezen
hypnose

hypnose

Holistisch Centrum Brabant

Heb jij wel eens gehoord van hypnose Brabant? Een tijd geleden heb ik kennis gemaakt met hypnose Brabant bij Holistisch Centrum Brabant. Daar worden hypnose sessies gehouden met een therapeut en dat is natuurlijk een bijzondere en spirituele handelswijze. Een hypnose kan toegepast worden op allerlei aspecten in jouw leven. Zo kun jij met problemen zitten of angst hebben voor situaties. Met een hypnose ga jij op een lagere hersenfrequentie werken waardoor jouw bewustzijn en onderbewustzijn beiden geprikkeld worden. Voor mij was het een bizarre ervaring, omdat ik dit niet eerder had meegemaakt! Natuurlijk ben ik ook wel eens sceptisch geweest maar besloot op een gegeven moment dat ik niets te verliezen had. Daarom wil ik jullie ook graag introduceren aan Holistisch Centrum Brabant, zij leveren erg fijne zorg. Van hen ben ik overtuigd dat zij iedereen wel kunnen helpen. Je gaat werken aan het verband tussen lichaam en geest en dat is naar mijn mening altijd de beste techniek geweest op van allerlei klachten af te komen. Het is ook prettig om zelf te kunnen werken aan jezelf, je gaat dan voor een beter leven!

hypnose

Goed contact

Zoals ik al zei is deze vorm van zorg voor mij perfect. Ik krijg nieuwe inzichten en voel mij zelfs al na drie sessie veel beter. Met het zorg centrum heb ik goed contact en met vragen kan ik ook altijd bij hen terecht. Ik stel je voor eens contact op te nemen en te vragen wat zij ook voor jou kunnen betekenen.