Pospsych

Medische informatie online

Lichtgewicht rollator kopen via het internet?

2 min gelezen

Wist je dat het gewoon mogelijk is dat je een lichtgewicht rollator kopen kan via internet? Bij uw-rollator.nl is het mogelijk om een rollator te bestellen uit het assortiment. Hun kwaliteit met deze rollators zorgen ervoor dat een ieder goede ondersteuning krijgt tijdens het lopen. Tevens kan het ook dienen als een zitje wanneer je een wandeling hebt gehad! Voor de wat oudere onder ons is het sowieso een aanrader om een rollator aan te schaffen, de kans dat iemand dan valt ligt een stuk hoger en daar zit niemand op te wachten.

126x126-2038f1ff9a2af9d623316724f772b59e.f2d

Voor mijn vader is het namelijk ook tijd geworden om een rollator aan te schaffen. Al wilt hij het zelf absoluut niet, ik en mijn moeder wel! Hij is namelijk voor een tijd terug gevallen en heeft daarbij zijn heup gebroken. Na zijn operatie en aantal sessie’s aan therapie is hij er redelijk goed bovenop geklommen, echter maak ik me zorgen dat het nog een keer kan gebeuren. Door een rollator “ervoor” te zetten hoop ik van deze zorgen af te komen.

126x126-224cbee7cb7d383dfd6f791aedc48650.f2d

Geholpen dankzij het internet

Door op het internet te gaan zoeken ben ik ook bij hun terecht gekomen, mijn vader was zelfs enthousiast! Uiteindelijk hebben we dan ook gezamenlijk naar deze rollators gekeken om zo het beste voor hem te vinden. Een lichtgewicht rollator kopen via het internet is voor ons in ieder geval gelukt. Mijn vader komt ook weer buiten, iets wat hij altijd al heeft willen doen maar sinds zijn valpartij niet meer gedurfd.