Pospsych

Medische informatie online

Nieuwe fijne tandarts Den Bosch gevonden!

1 min gelezen

Ik ben niet per se fan van de tandarts en daarom doe ik altijd goed research voordat ik me ergens aanmeld. Toen ik dus op zoek ging naar een nieuwe tandarts Den Bosch, kwam ik op een gegeven moment bij Mondcentrum Drunen terecht. Deze praktijk had namelijk veelbelovende reviews op internet en na een rondvraag in mijn omgeving hoorde ik ook positieve ervaringen. Het leek me dus een goed idee om me hier in te schrijven. 

Fijne praktijk met aardige mensen

De sfeer van de Mondcentrum Drunen is ten eerste erg fijn. Soms heb je dat niet bij een tandartsenpraktijk (wat ook wel begrijpelijk is, want het is en blijft een zorgverlener waar je niet voor je plezier naartoe gaat), maar bij Mondcentrum Drunen werd ik meteen hartelijk ontvangen. De assistente aan de balie was bijvoorbeeld erg aardig en behulpzaam toen ik mijn inschrijving ging afronden. Ik kon de week erna terecht voor een periodieke controle. Toen het zover was, stelde de tandarts Den Bosch me meteen op mijn gemak en hij maakte ook grapjes tussendoor om de sfeer luchtig te houden. Hierdoor leek de tijd ook sneller te gaan, want binnen no-time was hij al klaar met de controle. Ik had gelukkig geen gaatjes of andere problemen met mijn gebit! Ik vond het een zeer prettig tandarts-bezoekje en daarom vind ik Mondcentrum Drunen dus echt een aanrader.