Pospsych

Medische informatie online

Over ons Work The World

1 min gelezen

Over ons Work The World: Het verhaal van Work the World begint ruim tien jaar geleden. Tijdens gesprekken met gezondheidszorg studenten en professionals uit alle hoeken van de wereld werd duidelijk dat het zelfstandig regelen van een buitenlandse stageplaats een erg ingewikkeld traject vol moeilijkheden was.

Over ons Work The World wilden de standaard voor buitenlandse stage-ervaringen herdefiniëren, en dat is ook precies wat we hebben gedaan.

 

Het verzinnen van een kant-en-klare oplossing was daarbij geen optie; daarvoor hadden te veel mensen specifieke prioriteiten en interessegebieden. Over ons Work The World ontwikkelden daarom een werkwijze die hun klinische ervaringen kunnen delen met de stage personen bij Work The World. Ook besloot over ons Work The World om eerlijke en ethische samenwerkingsverbanden te ontwikkelen en onderhouden met buitenlandse ziekenhuizen, klinieken en omringende gemeenschappen om vanuit die basis de beste gezondheidszorg stages ter wereld te kunnen bieden.

Mijn eigen ervaring met Work The World

Ik wilde graag in het buitenland stage lopen en daarom heb ik besloten om een bedrijf te benaderen die mij hierbij wilt helpen. Ik kwam op internet terecht bij Work The World en ik vertelde in de winkel mijn wensen en behoeften. De werknemers zijn hier optimaal op in gaan spelen en dat heeft me erg goed gedaan. Meda dankzij de vriendelijke werknemers heb ik mijn buitenland stage bij over ons Work The World fantastisch doorgebracht. Bedankt Work The World. Ik ben jullie erg dankbaar.