Pospsych

Medische informatie online

Teveel moeite doen dankzij hielspoor

1 min gelezen

Wanneer je last hebt van hielspoor, dan wil je hier zo snel mogelijk af. Stil zitten omdat de pijn anders teveel wordt zit ik niet op te wachten. Alhoewel ik in het begin altijd dacht dat het wel meeviel en dat ik het werk gewoon kon blijven uitvoeren. Afgelopen week was het dan ook echt zover, ik lag op bed! Mijn voeten op een zo zacht mogelijk kussen, hiermee hoopte ik dat de pijn weg zou gaan. Echter was dit niet het geval waardoor ik andere oplossingen ben gaan zoeken.

Mijn laptop

Wat dat betreft is mijn laptop het beste wat ik heb. Hier kun je alles op vinden en zo hopelijk ook een oplossing tegen hielspoor. Doordat ik toch al in bed lag en niks kon doen had ik tijd genoeg. Uiteindelijk ben ik op de website van Footlogics terecht gekomen. Dit bedrijf heeft zooltjes in het assortiment welke jouw lichaam op de juiste manier zullen ondersteunen. Tevens zijn de kosten bij dit bedrijf een stuk lager vergeleken met wat ik elders had gezien. Voor mij was de keuze dan ook erg snel gemaakt en ben bij dit bedrijf mijn bestelling gaan plaatsen.

Snelle levering

Mijn bestelling werd erg snel bezorgd. Hierdoor kon ik niet meer wachten totdat ik het zelf kon ervaren. Vanaf het moment dat ik het in de gaten kreeg dat mijn pijn was verdwenen kan ik weer genieten!