Pospsych

Medische informatie online

Mijn wens was laser ontharen laten doen

1 min gelezen
laser ontharen

laser ontharen

Een wens die uitkwam

Elke keer dat ik dacht aan laser ontharen, dacht ik aan hoe prettig het mij leek nooit meer zelf te hoeven ontharen. Zeker als vrouw wordt er behoorlijk wat druk op je gelegd om bijvoorbeeld altijd gladde benen te hebben. Tegenwoordig is okselhaar ook echt not-done en daarom ben ik bijna wel dagelijks bezig met mijn lichaamsbeharing. Mijn wens was laser ontharen. Omdat veel vriendinnen van mij dit ook al gedaan hebben wist ik dat het het waard was ervoor te gaan sparen. Het is namelijk niet heel goedkoop. Vaak moet je meerdere sessies ondergaan voordat je haar definitief verwijderd is. Mijn vriendinnen vertelden mij goede verhalen over Kliniek Veldhoven. Daar ging ik toen ook heen om mijn benen te laten ontharen. Meteen laser ontharen was compleet nieuw voor mij dus ik was erg benieuwd wat mij te wachten stond.

laser ontharen Lekker in mijn vel

Mijn behandeling is erg goed verlopen en ik kan volgende week nog een keer terug voor de laatste behandeling. Nu ik niet meer zelf mijn benen hoef te harsen heb ik meer zin om mijn benen op andere manieren te verzorgen. Ik scrub ze bijvoorbeeld nu vaker waardoor de bloedsomloop beter wordt. Hierdoor krijg ik mooiere benen en zit ik lekkerder in mijn vel. Wie had gedacht dat een laser behandeling zoveel goeds zou veroorzaken! Het was de investering absoluut waard. Kliniek Veldhoven heeft mij perfect verzorgd en ik ben absoluut tevreden. Wie wil ook nog eens haar benen definitief laten ontharen?