Pospsych

Medische informatie online

Energetisch therapeut nabij Utrecht

1 min gelezen

In de tijd waarin wij nu leven wordt er steeds meer van jouw verwacht. Daardoor wordt je steeds drukker en komt er meer spanning in het lichaam. Via een energetisch therapeut Utrecht zit ik goed in mijn vel. Dit was eerst wel anders. Steeds vaker had ik last van pijnklachten, had ik geen fut meer, was vaak ziek en heel erg emotioneel. Ik herkende mijzelf helemaal niet meer, een vrolijke meid die altijd in staat was om van alles te doen. In een magazine had ik weleens gelezen over Trance healing. Misschien was dit wel iets voor mij, daarom ben ik daar meer informatie over gaan zoeken.

Alternatieve geneeswijze

Via het internet ben ik op de website gekomen van: Esdi te Vleuten. Deze praktijk wordt gerund door een vrouw. Haar naam is Suze Barendregt. Deze onderneemster heeft veel ervaring en kennis opgedaan naar alternatieve geneeswijze in de afgelopen twintig jaar. Deze praktijk biedt vele soorten behandeling aan. Zo kan jij bij deze energetische therapeut nabij Utrecht terecht voor Trance medium, Soul Dynamics, voedingsadvies en energetische massage. Zelf ben ik voor de Trance healing gegaan. Mijn pijn werd verminderd door de krachtige energie die gebundeld wordt via de handen van de medewerker. Ik voel me nu ook een stuk prettiger, rustiger en veel fitter.