Pospsych

Medische informatie online

Pak pijnklachten snel aan en blijf niet doorlopen

2 min gelezen
fysiozandt

Wij van Fysiotherapie Veenendaal zien maar al te vaak dat mensen te lang blijven doorlopen met klachten. In veel gevallen wordt er simpelweg gedacht dat de klachten of de pijn wel uit zichzelf weg gaan. Tot het moment dat je bepaalde bewegingen niet meer kunt maken, of acties helemaal niet meer kunt doen. Dan ga je een behandeltraject in wat onnodig lang duurt, trek je bij de eerste signalen al aan de bel dan is het met een eenvoudiger plan eerder opgelost. Bewegen is goed voor je lichaam en hoort geen pijn te doen of klachten te geven.

Fysiotherapie Veenendaal

Kennis over bewegen van het lichaam

Door te weinig kennis over het bewegen van het lichaam komt het relatief veel voor dat mensen klachten krijgen aan de gewrichten. Een verkeerde houding, verkeerde aanname van het lichaam tijdens het tillen bevordert de kans op blessures en klachten. Eenmaal een blessure aan de rug zorgt ervoor dat je de rug in veel gevallen niet meer optimaal kunt bewegen. Fysiotherapie Veenendaal stelt een gedegen persoonlijk plan op om ervoor te zorgen dat je weer vrij kunt bewegen zonder pijn of klachten. Door massage en oefeningen voel je al snel verbetering van de gewrichten.

Ga direct aan de slag met je klachten

Fysiotherapie

Wanneer je het beu bent om beperkt te kunnen bewegen of pijn te ondervinden bij eenvoudige bewegingen? Fysiotherapie Veenendaal kan je informatie of advies geven over de manier van bewegen. Op deze manier ondervindt je zo weinig mogelijk pijnklachten tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Ga direct aan de slag met je klachten, vraag een gesprek aan waarin we kunnen achterhalen waar de klachten vandaan komen. Weten we de bron van de klachten dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden om deze zo snel mogelijk te verhelpen. Bewegen hoort lekker te zijn en geen pijn te veroorzaken.