Pospsych

Medische informatie online

Super goede online coaching

1 min gelezen

Ben jij op zoek naar online coaching? Dan ben je bij Online Coach aan het juiste adres. Online Coach helpt je met het vinden van de coach die bij je past. Je doet hiermee alles via je webcam. Je maakt een online afspraak waarbij je kunt kiezen voor een gratis of betaalde intake bij de coach. Je weer hierdoor zonder te reizen of er een klik is tussen jou e n de coach. Als er geen klik is dan kan je gemakkelijk een andere coach vinden. Iedereen wil toch lekker kunnen worde begeleid door hun coach en tegelijkertijd lekker in je eigen comfortzone zitten. Vanaf je eigen plek word je dan begeleid. Zo kan je je goed voelen terwijl je wordt begeleid.

Online coaching

Als je niet lekker in je vel zit kan dat verschillende oorzaken hebben, zoals je werk of je relatie. Het kan van alles zijn. ze vinden heet bij Online Coach belangrijk dat je hiervoor coaching krijgt.
Eveliene: ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel. Ik ging opzoeken wat ik hieraan kon doen. toen kwam ik uit bij online coaching. Ik las dat je met dit vanuit huis kan praten met mensen die je kunnen helpen. dit leek mij wel een goede oplossing. Ik heb me aangemeld en het heeft mij erg veel geholpen. Echt een aanrader om te doen.