Pospsych

Medische informatie online

Met de hulp van Fysio Profit in Waalwijk kan ik de pijn wat verlichten

2 min gelezen

Omdat ik net als mijn oma ook op een jonge leeftijd reuma heb, weet ik eigenlijk al voldoende van reuma om dit vroegtijdig te kunnen herkennen. Ook krijg ik van mijn oma wel eens tips om het allemaal wat te kunnen verzachten. Vooral nu de winter weer in aantocht is hebben mijn oma en ik het altijd erg zwaar als de kou komt. Het is zo typisch dat het weer zo veel invloed kan hebben op reuma. Maar goed, het is nu eenmaal zo, en het is natuurlijk een kunst om hier op een zo’n goed mogelijke manier mee om te kunnen gaan. En daarom heb ik ervoor gekozen om deze hulp te vragen aan, Fysio Profit Waalwijk.

 PRT-Methode Fysiotherapie fisio

Gelukkig hebben de fysiotherapeuten van deze praktijk echt verstand van hun vak

Al bij de intake kreeg ik al het gevoel dat ik bij het juiste adres had aangeklopt. Want ook de therapeuten van Fysio Profit hier in Waalwijk hebben verstand van reuma en natuurlijk vooral hoe zij dit aan moeten pakken. En ondanks dat ik het ook wel een beetje spannend vond, keek ik er ook heel erg naar uit om bij Fysio Profit in Waalwijk aan de slag te kunnen gaan. Mijn oma is al zo op leeftijd en denkt er niet eens aan om met mij mee te gaan. Ik mag wel blij zijn dat de behandelmethode in de afgelopen jaren zo veel is verbeterd. En daarom ben ik ook op het idee gekomen om dit bericht te delen op internet. Want je wilt natuurlijk welke ziekte of kwaal je dan ook hebt met betrekking op je lichaam waardoor bewegen soms beperkt wordt, dit zo goed mogelijk kunnen opvangen.