Pospsych

Medische informatie online

​Psycholoog Zwolle​

2 min gelezen

Heb jij een Psycholoog nodig? Psychische klachten komen regelmatig voor. Uit onderzoek blijkt dat 40% van de Nederlanders ooit in een periode van zijn of haar leven last heeft van psychische klachten. Dan komt Psycholoog Zwolle goed van pas. Psycholoog Zwolle is één van de beste die ik kan aanraden, want ja ik zat ook bij de 40%. Al de klachten die sommige weleens hebben die kunnen privé en/of zakelijk leven flink beïnvloeden. Daarom is het ook nodig om met iemand te kunnen praten hierover.

gesprek2

Mijn ervaring delen

In dit blog wil ik graag mijn ervaring delen, waarom? Omdat het voor sommige ook een grote stap is om dit te doen, en de vraag is of het wel helpt. Ik zat namelijk met het gevoel van minderwaardigheid en was soms heel erg depressief. Ik voelde me echt niet goed, en simpel gezegd ben ik gewoon er op af gestapt, op de psycholoog dan. De psycholoog hielp mij goed, we werkte in de volgende stappen: Eerst een intake met kennismaking etc, daarna bespraken we de doelstelling wat we wilde bereiken, behandeling en evaluatie, tijdens het gehele proces werd er veel gevraagd of het beter ging en hoe ik me voelde, en hierna de mooiste stap: Leef!

DEN HAAG-PSYCHOLOOG-SPREEKUUR

Ben jij nou geïnteresseerd in een psycholoog en heb je er echt behoefte aan, dan raad ik je echt deze psycholoog aan, je kunt ook alle informatie op de website lezen, misschien geeft dat een fijn gevoel, direct-psycholoog.nl. Hopelijk kun jij ook na de behandelijk eindelijk weer leven zoals ik.