Pospsych

Medische informatie online

Schaamlipcorrectie bij Kliniek Veldhoven

1 min gelezen

Fietsen, paardrijden, strakke broeken dragen, zelfs sex werd op een gegeven moment een hel voor mij. Afspraak bij de huisarts gemaakt om te kijken wat er precies aan de hand was met mij. Wat had ik een pijn. Pijn aan mijn schaamlippen. Schaamde me wel om mijn verhaal te doen. Achteraf ben ik blij dat ik toch maar die stap had gemaakt om een afspraak bij de huisarts te maken. Met horten en stoten kwam mijn verhaal eruit. De huisarts zag meteen dat mijn schaamlippen extreem groot waren. Dat was dus de boosdoener van al mijn klachten. Jarenlang heb ik mijn pijn verzwegen. Nu ik  eindelijk wist wat er met mij aan de hand was kon ik actie ondernemen. Na wat speurwerk op internet kwam ik op de site schaamlipcorrectie bij Kliniek Veldhoven terecht. Heb er een eerste gesprek aangevraagd om te kijken wat de mogelijkheden waren.

schaamlipcorra

 

Zelfs vrijen is weer een plezier…..

Na een paar gesprekken met de arts van de Kliniek heb ik een afspraak gemaakt om mijn schaamlippen te verkleinen. Gelukkig dat deze ingreep via een dagopname kon plaats vinden. De ingreep zelf duurde maar een uur.  Via een plaatselijke verdoving werd de ingreep gedaan. Kon dus meteen dezelfde dag nog naar huis. In het begin was het nog wel gevoelig. Maar kan nu weer fietsen, paardrijden, en ja zelfs sex is voor mij weer plezierig. Had ik maar eerder deze stap gezet om mijn pijn te verlichten door een schaamlipcorrectie bij de Kliniek Veldhoven.

 

schaamlipcorrc