Pospsych

Medische informatie online

Therapeut Utrecht voor vage klachten

1 min gelezen
suze-300x300

Al een tijdje loop ik rond met vage klachten. Op bepaalde plekken in mijn lichaam heb ik last van pijn. Soms is deze pijn zo erg dat ik de hele dag op bed lig en niks productiefs kan doen. Omdat ik mijn eigen bedrijf heb moet ik eigenlijk wel door blijven gaan. Na verschillende bezoeken aan doktoren en artsen is het nog steeds niet duidelijk wat ik heb.

Sceptisch

logo-esdiNadat ik de zoveelste arts had bezocht die mij niet verder kon helpen zag ik het allemaal somber in. Ik ben zelf maar opzoek gegaan naar een therapeut Utrecht en ik kwam via een goede vriend van mij terecht bij ESDI V.O.F. Deze paramedische natuurgeneeskundig therapeut Utrecht was mijn laatste hoop.

Normaal geloof ik helemaal niet in alternatieve geneeswijzen, maar omdat ik ten einde raad was besloot ik dit toch maar te proberen. Ik heb telefonisch mijn klachten uitgelegd en ik heb dezelfde week nog een afspraak kunnen maken.

De oplossingbox_trance_medium

In het begin was ik sceptisch maar ik moet zeggen dat het echt heel erg heeft geholpen. Na de eerste sessie voelde ik meteen verschil. De therapeut heeft mij uitgelegd dat ze doormiddel van energie ervoor zorgt dat mijn lichaam weer in balans zou komen. Deze energie werd via haar handen doorgezonden op de plekken waar ik het meeste last had.

Ik ben heel erg tevreden omdat de pijn echt veel minder is geworden. Er staan nog een aantal sessie gepland omdat dit zo goed werkt!