Pospsych

Medische informatie online

Verlichtend gevoel na mijn bezoek aan de psycholoog in Doetinchem

2 min gelezen

pand-doetinchemVerlichtend gevoel na mijn bezoek aan de psycholoog in Doetinchem

 

Al jaren lang gaat het leven me niet bepaald gemakkelijk af. Ik dacht dat ik anders in elkaar zat maar ik blijf toch een behoorlijke knauw aan een ex van me overgehouden te hebben, ik blijf er moeite mee hebben me in het gewone leven te bewegen, blijf erg hangen in gedachten. Misschien denk ik wel teveel na en heb ik de luxe dat te doen, sommige vrouwen die het is overkomen gaan immers gewoon dóór en hoor je er niet over klagen. Ik vraag me ook af of dat een erg gezonde houding is overigens, maar ik weet in elk geval dat de zogenaamde luxe die ik ervaar me behoorlijk tegen begint te staan en dat ik het niet als een zegen maar als een last ervaar. Het moet nu in het nieuwe jaar maar voor eens en voor altijd over zijn, bedacht ik me laatst, in dit nieuwe jaar wil ik graag een ander soort jaar tegemoet gaan dan de afgelopen jaren voor me waren. Ik heb daarom zelf die eerste stap gezet en heb een psycholoog in Doetinchem opgezocht. Op het internet kon ik al snel de psycholoog in Doetinchem vinden die me door een vriendin is aangeraden en over wie zij me zei dat ze zich er erg op haar gemak voelde. Ik heb precies om die psycholoog in Doetinchem, bij Rond, gevraagd en gelukkig kon ik al snel langskomen voor een gesprek, wat ik als zeer verlichtend heb ervaren.