Pospsych

Medische informatie online

Mijn bhv in Zoetermeer behalen

1 min gelezen
bhv Zoetermeer

Dankzij het zoeken op bhv Zoetermeer en omstreken is het mij gelukt! Sinds enkele maanden werk ik namelijk met onwijs veel plezier als therapeut. In het begin was het nogal angstig om aan de slag te gaan voor een andere ondernemer. Al moet ik zeggen dat dit vrij snel verdwijnt zodra jij je op je gemak voelt toch? Nadat ik afgelopen week mijn functioneringsgesprek heb gehad met mijn werkgever kreeg ik dé vraag gesteld welke ik niet had verwacht. Mij is namelijk gevraagd of dat ik verder wil als bedrijfshulpverlener op de werkvloer. Persoonlijk had ik dit nooit verwacht waardoor ik enigszins verbaasd had beantwoord dat ik het graag wil doen!

bhv Zoetermeer

Zelf zoeken

Als reactie op mijn antwoord heb ik wel te horen gekregen dat ik zelf op zoek moet naar een instituut die mij hiermee van dienst kan zijn. Hierdoor ben ik direct op het internet gaan zoeken en terecht gekomen op de website van veiligheids-trainingen.nl. Aangezien ikzelf niet wist wat het maximale budget mag worden, heb ik ervoor gekozen om diverse bedrijven te noteren en dit te overhandigen.

bhv Zoetermeer

Mijn werkgever heeft schijnbaar aan meerdere collega’s gevraagd dit te doen. Hierdoor heeft hij een overvloed van diverse bedrijven gevonden. Echter stond bovenstaande website bij een ieder op nummer 1! Hierdoor heeft hij ervoor gekozen om dit bedrijf te contacteren en te kijken wanneer zij weer BHV cursus in Zoetermeer geven. Zo kunnen wij hieraan deelnemen!