Pospsych

Medische informatie online

Ik volgde de herhaling ploegleider BHV

2 min gelezen
Herhaling ploegleider BHV

OpnieuwHerhaling ploegleider BHV

Het was inmiddels alweer een jaartje geleden dat ik de herhaling ploegleider BHV heb gevolgd. Daarom was het weer eens tijd om dit te gaan doen. Mijn leidinggevende was zo lief om mij en mijn collega hieraan te herinneren. Toen zijn wij gaan kijken wanneer de opleider op korte termijn tijd had en dat was gelukkig de week erna al. Toen hebben wij onszelf ingeschreven en een aantal dagen later was het zover. Gelukkig was het heel erg in de buurt, dus ik kon zelfs nog later gaan opstaan dan wanneer ik moest werken.

Aanrader

Herhaling ploegleider BHV

Deze keer was de herhaling van ploegleider BHV nog fijner dan de vorige. De lunch was enorm lekker en de instructeurs waren heel erg aardig. Wij merkten allebei dat zij veel ervaring hadden in het overbrengen van kennis, waardoor wij alles heel snel leerden. Ook vond ik het erg fijn dat zij veel praktijkvoorbeelden gaven, waardoor het erg inzichtelijk werd. Nu weet ik precies wat ik moet doen als zich een noodsituatie zich voordoet. Door mijn goede ervaringen met G4s wil ik hier ook mijn ehbo diploma gaan halen. Dit wilde ik al een langere tijd, maar daar is het nooit van gekomen. Nu ik eindelijk genoeg geld heb gespaard, heb ik mijzelf hiervoor ingeschreven. Ik kijk uit naar het moment dat ik iemand met een verwonding kan helpen. Mocht jij hier nu ook naar op zoek zijn, dan moet jij zeker even op de website kijken. Hier staat heel veel informatie over alles wat zij jou te bieden hebben.