Pospsych

Medische informatie online

Een ACT cursus volgen

2 min gelezen

ACT is de afkorting voor acceptance commitment therapy. Je kunt de ACT cursus volgen wanneer je meer wilt weten over ACT. In de ACT cursus leer je over de filosofie, de achtergrond en de basis. Wanneer je je wilt gaan inschrijven voor deze cursus, kun je dit online regelen. Je kunt de cursus volledig online volgen maar je kunt ook klassikaal de cursus volgen. De cursus duurt meestal 5 dagdelen. Deze dagdelen zijn dan ook verdeeld over 5 werkdagen. Als je je hebt ingeschreven, kun je naar school komen of achter de laptop zitten om de cursus te volgen. 

act cursus

De kosten van de ACT cursus

De kosten van een cursus zijn verschillend. De ene cursus kan namelijk meer opleveren dan de andere cursus. Wanneer je de ACT cursus wilt volgen, kan dit ongeveer 600 euro kosten. Bij de cursus leer je namelijk best veel. Daarom is de cursus ook wat prijziger. Wanneer je de cursus hebt afgerond, zal je met meer ervaring beginnen. De ervaring die je hebt opgedaan door de cursus kan je dan ook goed in de praktijk uitvoeren.

Tevreden studenten

De cursus heeft veel leermomenten waar je dus ook echt van opsteekt. Je bent daarom dus ook niet je tijd aan het verdoen aan een cursus die toch niet zou helpen. Veel studenten kiezen er ook voor om deze cursus te doen wanneer ze een therapeut willen worden. De studenten hebben dan namelijk al een voorsprong voor de nieuwe opleiding. Dit vinden ze dan ook fijn want dan is het makkelijker om in de stof te komen. Wanneer je je wilt inschrijven voor de cursus, kan je dit online doen. Je kan verschillende cursussen volgen tegen een lichte betaling.